Redovisningsansvarig till expansivt bolag inom finansbranschen

Redovisningsansvarig till expansivt bolag inom finansbranschen

För hyrrekrytering till expansivt bolag inom finansbranschen sökes nu en redovisningsansvarig

Vi på Vindex söker nu en redovisningsansvarig för hyrrekrytering till en av våra kunder. Det innebär att du initialt går som konsult under sex månader via Vindex. Därefter att tanken att du övergår i en fast roll hos kunden, givet ett lyckat samarbete. Start för den här tjänsten är enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Du kommer vara ansvarig för bolagets redovisning och arbeta hands on med redovisning ax till limpa. Rapportering sker till ekonomichefen.

Placering: Stockholm

Följ länken nedan för fullständig information om den här tjänsten: https://www.vindex.se/jobb/redovisningsansvarig-till-expansivt-bolag-inom-finansbranschen/

Vindexär en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under flikenLediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vindex.se/
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.