Redovisningsansvarig till expansivt IT-bolag (TILLSATT)

Redovisningsansvarig till expansivt IT-bolag (TILLSATT)

För konsultuppdrag till expansivt IT-bolag sökes nu en redovisningsansvarig (TILLSATT)
För konsultuppdrag hos en av våra kunder söker Vindex nu en redovisningsansvarig. Start för uppdraget är omgående och det kommer löpa under ca 4 månader. I rollen ingår ett redovisningsansvar för ett antal bolag och arbetsuppgifterna inkluderar redovisning ax till limpa. Du kommer ingå i ett team av andra redovisningsekonomer där rapportering sker till CFO.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsansvarig till expansivt IT-bolag
 • Löpande redovisning
 • Bokslutsarbete
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Upprättande av årsredovisningar
 • Myndighetsrapportering
 • Visst analysarbete
 • Förekommande ad hoc-uppgifter
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av arbete med redovisning. Du har hanterat alla moment i redovisningsprocessen och är självgående i upprättandet av bokslut och årsredovisningar. Meriterande är om du tidigare har arbetat i ett internationellt bolag med mycket utländsk kontakt. Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer och har en positiv inställning. Vidare är du prestigelös och trivs med att arbeta högt och lågt. För att vara aktuell för detta uppdrag som redovisningsansvarig bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som redovisningsansvarig till expansivt IT-bolag
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet av arbete med redovisning ax till limpa
 • Självgående i upprättandet av bokslut och årsredovisningar
 • Gärna erfarenhet av att ha arbetat i internationella miljöer
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Flytande i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SJRE365. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB