Lönekonsult till interimuppdrag med möjlighet till distansarbete

Lönekonsult till interimuppdrag med möjlighet till distansarbete

En lönekonsult till ett interimuppdrag sökes för tillfället av Vindex för vår kunds räkning. Start för uppdraget sker omgående och pågår i ca 6 månader, med chans till förlängning. I rollen kommer du ansvara för kunders löner, med uppgifter inom alltifrån administration till rådgivning.

Placering: Linköping/distans

Arbetsbeskrivning  Lönekonsult till interimuppdrag med möjlighet till distansarbete

  • Löneadministration
  • Hantering av diverse kollektivavtal
  • Kundrådgivning i lönerelaterade frågor
  • Pension- och förmånsadministration
  • Förekommande ad-hoc uppgifter

Till rollen söker vi en person som är serviceminded, effektiv och samarbetsvillig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byrå, men det är inget krav.

Kvalifikationer för rollen som Lönekonsult till interimuppdrag med möjlighet till distansarbete

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande roll
  • Självständig inom hela lönefunktionen
  • Krav på erfarenhet av Agda
  • Stark kommunikationsförmåga i skriftlig och talad engelska och svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref MTLÖN1779. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Marie Tolf vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder hos Vindex

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Redovisningsekonom rekryteringsföretag

Flera redovisningsekonomer rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.vindex.se
Sista ansökningsdag 22 juli 2022 (16 dagar kvar)