Löneansvarig till nordiskt institut

Löneansvarig till nordiskt institut

Till vår kund, ett nordiskt forskningsinstitut, sökes nu en löneansvarig för en långsiktig tjänst
Vindex söker nu för kunds räkning en löneansvarig för en hyrrekrytering med start så snart som möjligt. Du kommer initialt arbeta som konsult i sex månader genom oss på Vindex. Därefter övergår rollen till fast anställning direkt hos kunden, givet ett ömsesidigt intresse från båda parter. I denna roll kommer du att vara ensamt ansvarigt för löneutbetalningarna för ca 50 anställda. Rapportering sker till redovisningschefen.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arbete med hela lönekörningen, ca 50 löner
  • Hantera reseräkningar
  • Hantera andra typer av utlägg, förmåner och traktamenten
  • Rapportera till myndigheter
  • Agera support gentemot de anställda gällande förekommande lönerelaterade frågor
  • Ad hoc-uppgifter
Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av arbete med löner i en roll med ensamt ansvar. Du har med fördel erfarenhet av arbete i liknande miljöer med inslag av manuell påläggning. Som person är du noggrann, strukturerad och har ett öga för detaljerna. Vidare är du en driven person som trivs med många olika kontaktytor och har en god kommunikativ förmåga. Din serviceförmåga är hög och du är prestigelös sett till arbetsuppgifter. För att vara aktuell för denna roll som löneansvarig bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
  • Relevant utbildning inom lön, såsom YH-utbildning
  • Minst 3-5 års erfarenhet av löneadministration
  • Erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref MNLÖN208. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta Melina Nilsson.

Vindex är en rekryteringsfirma som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som löneadministratör? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juli 2019 (32 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB