Kvalificerad redovisningsekonom till framstående bolag inom bilbranschen (TILLSATT)

Kvalificerad redovisningsekonom till framstående bolag inom bilbranschen (TILLSATT)

Till framstående bolag inom bilbranschen sökes nu en redovisningsekonom (TILLSATT)
Å kunds vägnar söker vi på Vindex nu en kvalificerad redovisningsekonom för hyrrekrytering. Rollen är initialt ett uppdrag på 6 månader men för rätt person finns goda chanser till fast anställning hos kund därefter. Önskad start är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Arbetsuppgifterna innebär redovisning ax till limpa enligt IFRS och rapportering sker till redovisningschefen.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som kvalificerad redovisningsekonom till framstående bolag inom bilbranschen
 • Löpande bokföring enligt IFRS
 • Avstämningar
 • Analysarbete
 • Rapportering enligt IFRS
 • Skattedeklarationer och kontakt med myndigheter
 • Kontakt med revisorer
 • Upprättande av bokslut och årsredovisning
 • Utveckling av processer och rutiner
 • Driva förekommande redovisningsprojekt
 • Säkerställa att lagar och regler efterföljs
 • Ad hoc-uppgifter
Vi söker nu dig med gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du är självgående i ovan beskrivna arbetsuppgifter och har goda redovisningskunskaper i IFRS. Som person är du lösningsorienterad och kreativ med förmågan att tänka utanför ramarna. Vidare är du van att arbeta mot uppsatta deadlines och kan leverera under tidspress. Du har även ett effektivt och strukturerat arbetssätt samt är duktig på att prioritera. För att lyckas i rollen har du en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i grupp såväl som självständigt. För att vara aktuell för den här rollen som kvalificerad redovisningsekonom bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som kvalificerad redovisningsekonom till framstående bolag inom bilbranschen
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 4-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning ax till limpa
 • Goda redovisningskunskaper i IFRS
 • Mycket goda Excelkunskaper
 • Bred systemerfarenhet
 • Kommunicerar obehindrat på både engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref NBRE355. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Nicklas Örnstedt Björnbom vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB