Kvalificerad redovisningsekonom till framåtsträvande finansbolag

Kvalificerad redovisningsekonom till framåtsträvande finansbolag

Till framåtsträvande finansbolag sökes nu en kvalificerad redovisningsekonom för interimsuppdrag
Vindex söker för kunds räkning en kvalificerad redovisningsekonom för interimsuppdrag. Uppdragets längd är initialt 3-4 månader och förväntas starta så snart som möjligt. Rollen ingår i ett team med andra redovisningsekonomer och arbetsuppgifterna består av redovisning ax till limpa med mycket fokus på rapportering.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som kvalificerad redovisningsekonom till framåtsträvande finansbolag
 • Löpande redovisning
 • Bokslutsarbete
 • Rapportering både internt och externt
 • Avstämningar och kontroller
 • Skattedeklarationer
 • Upprättande av årsredovisning
 • Säkerställa att regelverk efterföljs
 • Arbete med utveckling av rutiner och processer
 • Ad hoc-uppgifter relaterat till ovan
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du är således självgående i upprättandet av bokslut och årsredovisning och har god erfarenhet av rapportering i en koncern. Meriterande är om du har arbetat med redovisning enligt IFRS och tidigare erfarenhet av finansbranschen. Som person trivs du i en roll med mycket ansvar där du får ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är självgående och noggrann i ditt arbetssätt och kan utan problem jobba mot uppsatta deadlines. För att lyckas i rollen har du en prestigelös och flexibel inställning då du kommer att arbeta både högt och lågt. Bolaget strävar efter att upprätthålla en positiv arbetsplats och det är därför viktigt att du även är serviceinriktad och tillmötesgående. Som aktuell kandidat för den här rollen som kvalificerad redovisningsekonom bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som kvalificerad redovisningsekonom till framåtsträvande finansbolag
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och rapportering
 • Självgående i upprättandet av bokslut och årsredovisning
 • Meriterande med erfarenhet av redovisning enligt IFRS
 • Meriterande att ha arbetat inom finansbranschen
 • Mycket goda Excel-kunskaper
 • Obehindrat kommunicera på både engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref RPRE322 vid intresse. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Rolf Pettersson.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB