Kvalificerad redovisningsansvarig till nytänkande energibolag (TILLSATT)

Kvalificerad redovisningsansvarig till nytänkande energibolag (TILLSATT)

För en hyrrekrytering sökes nu en kvalificerad redovisningsansvarig till nytänkande energibolag (TILLSATT)
Vindex söker nu, för kunds räkning, en kvalificerad redovisningsansvarig för en hyrrekrytering. Initialt är det ett uppdrag på sex månader med önskad start så snart som möjligt. Hänsyn tas till eventuell uppsägningstid. Därefter är målet att rollen övergår i en fast anställning hos kunden, givet ett gott samarbete. Rollen innebär ett redovisningsansvar för flertalet bolag, både internationella och inhemska. Du kommer ingå i ekonomiavdelningen som består av sex andra personer och rapporterar till Redovisningschefen.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Löpande redovisning
 • Avstämningar
 • Rapportering
 • Revisionsfrågor
 • Moms- och skattedeklaration
 • Bokslutsarbete
 • Upprättande av årsredovisning
 • Ad hoc-uppgifter
Vi söker dig med minst 10 års erfarenhet av redovisning ax till limpa. Du har tidigare innehaft bolagsansvar och är van vid internationella kunder. Meriterande är om du har erfarenhet av IFRS. Som person är du mycket ambitiös och ansvarstagande. Du är också prestigelös och trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter. Fortsättningsvis är du framåtlutad med en god kommunikativ förmåga då rollen innebär många interna och externa kontaktytor. I tillägg till detta kräver rollen att du kan leverera under tidspress och är van att arbeta mot uppsatta deadlines. Som aktuell kandidat för den här rollen som redovisningsansvarig bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 10 års erfarenhet av kvalificerad redovisning
 • Tidigare innehaft bolagsansvar
 • Erfarenhet av internationella kunder
 • Bred systemerfarenhet
 • Goda kunskaper i Excel
 • Meriterande med erfarenhet av IFRS
 • Flytande i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt
Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref KJRA306 vid intresse. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare Karl Josefsson.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 okt 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB