Junior redovisningsekonom till framstående telekombolag

Junior redovisningsekonom till framstående telekombolag

För 6-12 månader långt uppdrag hos vår kund, ett framstående telekombolag, sökes nu en junior redovisningsekonom
Vindex söker nu en junior redovisningsekonom för ett interimsuppdrag med start i juni. Uppdraget beräknas pågå mellan 6-12 månader, med stor chans till förlängning efter uppdragets slut. I rollen kommer du att arbeta i en bred roll som innefattar arbete med kund- och leverantörsreskontra samt löpande redovisning. Du kommer också få chansen att arbeta med bokslut och analys. Rapportering sker till redovisningschefen.

Placering: Norra Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Hantera leverantörsfakturaflöde samt inköpsorderflöde, från ankomst till betalning
 • Bistå med analyser kopplade till leverantörsreskontra
 • Ansvarig för hanteringen och kvalitetssäkring av reseräkningar
 • Utredning och bokföring av kundinbetalningar
 • Delaktig i bokslutsarbetet
 • Delaktig i upprättande av skatte- och momsdeklarationer
 • Mäta och analysera flöden för att identifiera förbättringsåtgärder
 • Ad hoc-uppgifter
För detta uppdrag söker vi dig som har arbetat ca 2-3 år i rollen som ekonomiassistent/junior redovisningsekonom och nu söker nästa steg i utvecklingen. Du har gedigna kunskaper gällande kund- och leverantörsreskontra, men har ambitionen att utvecklas och arbeta med mer kvalificerade redovisningsuppgifter. Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya kontexter och har en stor vilja och inre driv till utveckling. För att vara aktuell för detta uppdrag som junior redovisningsekonom bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 2-3 års erfarenhet av arbete i rollen som ekonomiassistent/junior redovisare
 • Gedigna kunskaper gällande kund- och leverantörsreskontra
 • Meriterande med bokslutskunskaper
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref KDRE207. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta Kajsa Dahlberg.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 juli 2019 (28 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB