Junior analytiker till ledande bolag inom mediebranschen (TILLSATT)

Junior analytiker till ledande bolag inom mediebranschen (TILLSATT)

För hyrrekrytering till ledande bolag inom mediebranschen sökes nu en junior analytiker (TILLSATT)
Vi på Vindex söker nu en junior analytiker för hyrrekrytering till en av våra kunder. Detta är initialt ett uppdrag på 6 månader och för rätt person finns goda möjligheter till fast anställning hos kunden, givet ett lyckat samarbete. Rollens arbetsuppgifter består huvudsakligen av analys och olika typer av datahantering. Du kommer att jobba med bolagets Operational Excellence mot flera länder och erbjuds goda utvecklingsmöjligheter både i Sverige och utomlands.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som junior analytiker till ledande bolag inom mediebranschen
 • Analys av KPI:er
 • Hantering av stora datamängder i Excel
 • Stötta bolaget i strategiska frågor utifrån analyser
 • Arbete med Power BI-verktyg
 • Uppbyggnad av dashboards
 • Utredningsarbete
 • Verksamhetsuppföljning
 • Ad hoc-uppgifter kopplat till ovan
Vi söker dig som är utbildad civilekonom med en stark målmedvetenhet att utvecklas mot controlling och analys. Du har mycket goda Excel-kunskaper och meriterande är om du har tidigare erfarenhet av någon form av analysarbete. Som person är du mycket driven och vetgirig. Du är ständigt på jakt efter ny kunskap och tar ofta egna initiativ i ditt arbete. Vidare har du ett starkt intresse för siffror och analys, och har lätt att redogöra dina resultat för andra. För att lyckas i rollen krävs att du är självgående, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta väl i grupp. Som aktuell kandidat för den här rollen som junior analytiker bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som junior analytiker till ledande bolag inom mediebranschen
 • Civilekonomexamen
 • Mycket goda kunskaper i Excel
 • Stort intresse för siffror och analys
 • Driven och målmedveten
 • Meriterande med erfarenhet av någon form av analysarbete
 • Kommunicerar obehindrat i engelska och svenska, både i tal och skrift
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref SJBC353. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Johansson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB