Financial Controller till längre uppdrag

Financial Controller till längre uppdrag

Nu söker vi på Vindex en Financial Controller för interimsuppdrag hos vår kund. Start sker omgående och uppdraget pågår under ca 12 månader. I rollen kommer du att ingå i ett större team och främst arbeta med rapportering, analys och prognos.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Financial Controller till längre uppdrag

 • Upprättande av rapporter
 • Analys av resultat, utgifter och KPI:er
 • Koordinera prognosprocessen
 • Riskanalys
 • Delta i olika förbättringsprojekt
 • Förekommande ad hoc-uppgifter
För den här rollen söker vi en självgående och analytisk person som trivs med breda kontaktytor. Du är lösningsorienterad, kommunikativ samt att du är duktig på att presentera data på ett pedagogiskt sätt. I tillägg till detta ser vi gärna att du drivs av att utveckla både dig själv och bolaget.

Kvalifikationer för rollen som Financial Controller till längre uppdrag

 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 4-5 års erfarenhet i rollen som Financial Controller
 • Tidigare arbetat med ovan beskrivna uppgifter
 • God systemvana
 • Mycket goda kunskaper i Excel
 • Flytande i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref RPFC1071. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Rolf Pettersson (070-340 78 03 eller rolf.pettersson@vindex.se) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vindex tillsätter Financial Controllers i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.vindex.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.