Financial Controller till inflytelserik koncern

Financial Controller till inflytelserik koncern

För konsultuppdrag till inflytelserik koncern sökes nu en Financial Controller

Vi på Vindex söker nu en Financial Controller för konsultuppdrag till en av våra kunder. Behovet är omgående och uppdraget förväntas därför starta så snart som möjligt. Längden på uppdraget är 3 månader. Arbetsuppgifterna består främst av arbete med bokslut och årsredovisning men även budget och prognos.

Placering: Stockholm

Följ länken nedan för fullständig information om den här tjänsten: https://www.vindex.se/jobb/financial-controller-till-inflytelserik-koncern/

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under flikenLediga uppdrag och jobb.
Mer info
Kontaktperson Erica Röös (fd. Sörling)
Telefon 0735112022
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vindex.se/
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.