Ekonomichef till trivsamt bolag inom fastighetsförvaltning

Ekonomichef till trivsamt bolag inom fastighetsförvaltning

För rekrytering till trivsamt bolag inom fastighetsförvaltning sökes nu en ekonomichef

Vindex söker nu för för kunds räkning en ekonomichef för rekrytering. Samtliga steg i den här rekryteringen sköts av Vindex och anställning kommer erbjudas direkt hos kunden där du får en vital roll i organisationen. I rollen kommer du ha ett helhetsansvar för bolagets ekonomi och det ingår även ett personalansvar för 7 personer. Du kommer att få arbeta aktivt med att utveckla ekonomifunktionens system och processer, därför passar tjänsten för dig med starkt systemintresse.

Placering: Stockholm

Följ länken nedan för fullständig information om den här tjänsten: https://www.vindex.se/jobb/ekonomichef-till-trivsamt-bolag-inom-fastighetsforvaltning/

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.vindex.se/
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.