Ekonomichef till internationell fastighetsaktör

Ekonomichef till internationell fastighetsaktör

Till internationell fastighetsaktör sökes nu en ekonomichef för en rekrytering
Vindex söker nu för kunds räkning en ekonomichef för en hyrrekrytering. Tjänsten påbörjas så snart som möjligt och fortlöper sedan 6 månader framåt. Efter denna period som konsult är ambitionen att tjänsten övergår till en fast anställning direkt hos kund, givet ömsesidigt intresse. I rollen som ekonomichef får du ett övergripande ansvar för redovisning och rapportering gällande fyra bolag i koncernen. Ett personalansvar om fyra personer ingår i rollen och du kommer ingå i ledningsgruppen. Rapportering sker till VD.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Övergripande ansvar för redovisning och rapportering
 • Säkra god kvalitet gällande årsredovisningar
 • Agera expert i avancerade moms- och skattefrågor
 • Rapporteringsarbete
 • Stötta och motivera medarbetare
 • Arbete kopplat till ledningsgruppen
 • Ad hoc-uppgifter
För denna roll söker vi dig som har ca minst 5 års erfarenhet från arbete med kvalificerad redovisning och har gärna har erfarenhet av personalansvar. Dina redovisningskunskaper är gedigna, framför allt i moms- och skattefrågor. Du har med fördel erfarenhet av arbete i en internationell kontext och gärna arbetat i SAP. Som person är du mycket driven, har en hög ambitionsnivå och har en genuin förståelse för redovisning. Vidare trivs du en roll som innefattar stort ansvar i en internationell kontext och som innefattar möjlighet att påverka på en högre ledningsnivå. För att vara aktuell för denna roll som ekonomichef bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 5 års erfarenhet från arbete med kvalificerad redovisning
 • Erfarenhet av personalansvar
 • Gärna erfarenhet av arbete i internationellt bolag
 • SAP-erfarenhet anses som meriterande
 • Fastighetserfarenhet ses som ett stort plus
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref MNEC138. Vid eventuella frågor kring rollen, kontakta gärna Melina Nilsson.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som CFO? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (38 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB