Ekonomiassistent till rekrytering hos logistikbolag

Ekonomiassistent till rekrytering hos logistikbolag

Vindex söker nu för kunds räkning en driven ekonomiassistent för rekrytering. Hela rekryteringsprocessen sköts av oss på Vindex men anställning kommer att erbjudas direkt hos kund. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I tjänsten kommer du arbeta med alltifrån reskontra och administration till att vara behjälplig vid månadsbokslut.

Placering: Stockholm

Rollbeskrivning Ekonomiassistent till rekrytering hos logistikbolag
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Administration av fakturor
  • Arbete i Excel
  • Delta i arbetet med avstämningar
  • Utveckla processer och rutiner
  • Förekommande ad-hoc uppgifter

För att trivas i den här rollen är det fördelaktigt om du är snabblärd och van vid arbete i diverse system. Dessutom är du prestigelös, noggrann och positiv.

Kvalifikationer för rollen som Ekonomiassistent till rekrytering hos logistikbolag
  • Civilekonomutbildning eller motsvarande
  • Kan snabbt sätta sig in i processer
  • Tidigare arbetat med Excel
  • Starka muntliga och skriftliga kunskaper svenska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref MNEKASS1821. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Melina Nilsson vid fler frågor kring rollen. Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering Ekonomiassistent

Flera ekonomiassistenter rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.vindex.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (46 dagar kvar)