Ekonomiassistent inom kundreskontra till finansbolag

Ekonomiassistent inom kundreskontra till finansbolag

Just nu söker vi på Vindex en ekonomiassistent till ett interimsuppdrag för kunds räkning. Uppdraget pågår under ca 6 månader med omgående start. I rollen kommer du arbeta brett med administrativa uppgifter främst inom kundreskontra.

Placering: Stockholmsområdet

Rollbeskrivning Ekonomiassistent inom kundreskontra till finansbolag
  • Kontering av fakturor
  • Påminnelse- och inkassohantering
  • Matcha inbetalningar mot fakturor
  • Analys av åldersfördelning och nedskrivningsbehov
  • Förekommande ad-hoc uppgifter

För att lyckas i den här rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och en ha god kommunikativ förmåga. Du har en stark problemlösningsförmåga och arbetar alltid flexibelt och med prestigelös inställning.

Kvalifikationer för rollen som Ekonomiassistent inom kundreskontra till finansbolag
  • Ekonomiutbildning
  • Arbetslivserfarenhet av liknande roll med administrativt ansvar
  • Tidigare erfarenhet av affärssystem
  • Starkt meriterande med Excelkunskaper
  • Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska

Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref EAEKASS1726. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund vid fler frågor kring rollen. Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering Ekonomiassistent

Flera ekonomiassistenter rekryteras av Vindex varje vecka. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.vindex.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2023 (348 dagar kvar)