Business Controller till stort bolag inom försäkringsbranschen

Business Controller till stort bolag inom försäkringsbranschen

För konsultuppdrag sökes nu en Business Controller till stort bolag inom försäkringsbranschen

Vi på Vindex söker nu en Business Controller för konsultuppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget önskas starta så snart som möjligt och pågår sedan under nio månaders tid. I rollen kommer du att arbeta nära affären och ge underlag för planering och strategi. Rollen ingår i en mindre grupp med andra controllers.

Placering: Stockholm

Följ länken nedan för fullständig information om den här tjänsten: https://www.vindex.se/jobb/business-controller-till-stort-bolag-inom-forsakringsbranschen/

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.vindex.se/
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Läs gärna mer om oss och våra lediga tjänster på www.vindex.se.