Business Controller till stor aktör inom telekom

Business Controller till stor aktör inom telekom

Till stor aktör inom telekom sökes nu en Business Controller för ett konsultuppdrag
Vindex söker nu för kunds räkning en Business Controller för ett interimsuppdrag med start nu. Uppdraget löper initialt 9 månader framåt. I rollen kommer du arbeta brett tillsammans med ett par andra kollegor i teamet och att stötta upp i det dagliga arbetet. Rapportering sker till Head of Business Control.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Sammanställa rapporter
 • Prognos- och budgetarbete
 • Uppföljningsarbete
 • Kostnadsanalyser
 • Rapportering till ledning och styrelse
 • Olika typer av projekt
Vi söker dig som är senior i din roll som Business Controller och har ca 5-10 års erfarenhet, med fördel från större komplexa bolag. Som person är du analytisk, kommunikativ och innehar en god förmåga att kommunicera med många olika interna kontaktytor. Vidare är du affärsmässig i ditt sätt att agera och har stort driv. För att vara aktuell för detta uppdrag som Business Controller bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 5-10 års erfarenhet i rollen Business Controller
 • Mycket starka Excel-kunskaper
 • Goda IT-kunskaper
 • Starkt meriterande med bakgrund inom telekom
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange red AXBC102. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta Alexander Butler.

Vindex är en rekryteringsfirma som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Business Controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 apr (40 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB