Business Controller till modernt tjänstebolag

Business Controller till modernt tjänstebolag

För hyrrekrytering till modernt tjänstebolag sökes nu en Business Controller
För kunds räkning söker Vindex nu en Business Controller för hyrrekrytering. Tjänsten avser starta så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid och är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader. Du har därefter goda möjligheter till fast anställning hos kund, givet ett lyckat samarbete. Du kommer i den här rollen arbeta tätt med en annan Business Controller och ha många interna kontaktytor.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Business Controller till modernt tjänstebolag
 • Budget- och prognosarbete
 • Skapa rapporter med Power BI-verktyg
 • Arbete med analys
 • Beräkning av nyckeltal
 • Uppföljning
 • Utveckling av processer och rutiner
 • Ständigt förekommande ad hoc-uppgifter
Vi söker nu dig med minst 2-3 års erfarenhet av rollen som Business Controller. Du har tidigare arbetat med ovan beskrivna uppgifter och är van Excel-användare. Som person ser vi gärna att du är analytiskt lagd och snabbt tar dig an nya arbetsuppgifter. Du är också flexibel med ett stort intresse för siffror. För att trivas i rollen är du framåtlutad och social med vana att ta mycket egna initiativ och kunna ge förbättringsförslag. Vidare är du med fördel prestigelös och har skinn på näsan. För att vara aktuell för den här rollen som Business Controller bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer för rollen som Business Controller till modernt tjänstebolag
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • Minst 2-3 års erfarenhet av rollen som Business Controller
 • Tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter
 • Goda kunskaper i Excel
 • Bred systemerfarenhet
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref ERBC357. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös (fd. Sörling) vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB