Business Controller till logistikbolag

Business Controller till logistikbolag

Till växande bolag verksamt inom logistik sökes en Business Controller för en hyrrekrytering
Vindex söker nu för kunds räkning en Business Controller för en hyrrekrytering. Enligt önskat upplägg kommer du arbeta som konsult i sex månader genom oss på Vindex, innan rollen därefter övergår till en fast anställning hos kund. Du kommer du arbeta tillsammans en annan controller-kollega på avdelningen och rapportering sker till Head of Business Control.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Sammanställning och analys på månatlig basis av nyckeltal
 • Löpande rapportering
 • Prognos- och budgetarbete
 • Verksamhetsuppföljning
 • Investerings- och lönsamhetskalkylering
 • Daglig kontakt med verksamhetschefer
 • Utveckla befintliga arbetsrutiner och processer
 • Driva olika typer av förbättringsprojekt
 • Ad hoc-uppgifter kopplade till ovan
Vi söker dig som har hunnit arbeta 2-4 år i rollen som Business Controller och nu söker en ny utmaning i karriären. Som person är du framåtlutad, driven och har en hög ambitionsnivå. Du innehar en mycket god analytisk förmåga och hanterar med lätthet stora datamängder. Vidare trivs du med flertalet kontaktytor internt och har en god kommunikativ förmåga. För att vara aktuell för denna tjänst som Business Controller bör du uppfylla följande krav:

Kvalifikationer
 • Civilekonomexamen eller motsvarande
 • 2-4 års erfarenhet i arbete i rollen som Business Controller
 • Mycket starka Excel-kunskaper
 • God erfarenhet av finansiellt rapporteringsarbete
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vid intresse, sänd gärna omgående din CV i word-format till oss på Vindex och ange ref ESBC087. Om du har fler funderingar kring rollen, tveka inte att kontakta Erica Sörling.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Business Controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 apr (18 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vindex grundades 2006 och vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister.

Samtliga av oss på jobbar på Vindex har bakgrund i ekonomi, både akademiskt och praktiskt. Detta innefattar mångårig erfarenhet i roller som exempelvis CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med denna erfarenhet och kompetens medföljer en förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikation med kunder och gör att vi enklare kan förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan därigenom lösa varje unikt behov på ett snabbt och bra sätt.

Vårt arbete handlar om att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten ska tycka att det blev en bra matchning i alla aspekter och även uppleva vårt bidrag under processen som positivt. Vi brinner för att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater i lika hög utsträckning som vi snabbt och effektivt vill hjälpa våra kunder att lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person - en vilja som är mycket stark hos oss som arbetar på Vindex.

Mer om oss på Vindex AB