Kvalificerad redovisningsekonom till långsiktig möjlighet

Kvalificerad redovisningsekonom till långsiktig möjlighet

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom till ett uppdrag med omgående start. Efter avslutat uppdrag finns mycket goda möjligheter till anställning, då tjänsten är ny och skall tillsättas. Därför söker vi främst dig som är intresserad av en långsiktig anställning på heltid.

Som redovisningsekonom arbetar du bland annat med:
  • månads- och årsbokslut
  • skatte- och momsredovisning
  • årsredovisningar
  • deklarationer etc.
Som redovisningsekonom rapporterar du direkt till redovisningschefen.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som kvalificerad redovisningsekonom bör du ha minst 5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har mycket god kunskap om redovisningsregler samt är mån om att hålla dig ajour kring dessa. Vi ser gärna att du har erfarenhet utav moms- och skatteregler. Har du erfarenhet av revision ses detta som meriterande. Meriterande är också erfarenhet av SAP och IFRS. Du har givetvis goda Excel- och datakunskaper.

Mycket god engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är duktig på att hantera komplexa problem och sitautioner på ett självständigt sätt. Du planerar och organiserar ditt arbete för att möta deadlines. Att samarbeta med andra faller naturligt för dig och i din kommunikation är du tydlig, enkelt och effektiv.

Ansökan
Välkommen in med sin ansökan snarast, då vi arbetar med löpande urval och presentation för kund. Vid frågor, vänligen kontakta Lisa Andersson på 0729-828200 eller landersson@contaplus.se.
Mer info
Kontaktperson Lisa Andersson
Telefon 0729828200
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Contaplus
Sista ansökningsdag 29 sept (8 dagar kvar)