Key Account Manager

Key Account Manager

Nu söker vi efter en Key Account Manager till Proffssegmentet

Om rollen:
Som Key Account Manager mot proffssegmentet kommer du att ta en nyckelroll hos oss där du får ansvaret för att bli huvudkontakten för våra största grossister och riksinstallatörer. Din roll innebär ansvar för att på central nivå utveckla relationer och försäljningsmöjligheter mot proffs segmentet. Du tillbringar mycket tid ute hos kund där du har möten med olika beslutsfattare såsom huvudinköpare, kategoriansvariga, försäljningschefer och inköpare. För att lyckas måste du ha förmågan att sätta dig in i de problemställningar och utmaningar som kan finnas hos kund samt ha förmågan att bygga relationer både internt och externt.

Då du är våra nyckelkunders primära kontaktyta är det av yttersta vikt att du har servicekänsla samtidigt som du har en affärsmannaskap och har dokumenterad god vana av att driva betydande affärer med förmågan att bygga strategier och förverkliga dessa. Du samarbetar med ett team av kollegor i form av kanalchefer, regionchefer, marknadsavdelningen och Country Manager som blir din närmaste chef.

Du är placerad på vårt huvudkontor som ligger på Värmdö utanför Stockholm. Reser till kund utgår från hemmet. Vi tror därför att du bor i Stockholm med omnejd.

Om dig - egenskaper och erfarenheter:
 • Har minst 2 års dokumenterad framgångsrik erfarenhet av KAM-ansvar inom byggsektorn
 • Självgående och ansvarsfull
 • Är resultat-och målfokuserad med naturlig fallenhet för att bygga relationer internt och externt
 • Är lyhörd med ett tydligt affärsfokus och god förhandlingsvana
 • Har eget teknisk kunnande eller intresse
 • Gärna eftergymnasial utbildning
Meriterande:
 • Har du varit KAM-ansvarig hos en leverantör eller grossist innan anses detta meriterande.
Vi erbjuder dig:
 • En nyckelroll inom ett modernt men anrikt bolag
 • Ett spännande jobb med frihet att tänka och agera själv
 • Möjligheten att representera ett starkt och kvalitativt varumärke
 • En enorm möjlighet att utveckla och driva väldigt stora affärer!
 • En solid och stabil organisation
 • Förmånliga villkor och tjänstebil
Känner du igen dig i beskrivningen och vill du hänga med så hör av dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johnny Björklund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johnny på tel: 0760-001807 eller via mail: johnny.bjorklund@salesonly.se. Urval och intervjuer sker i mitten av augusti men du är varmt välkommen att söka tjänsten redan idag!

Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy & Boch, som har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler och badkar. Gustavsbergsgruppen har idag ca 400 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (20 dagar kvar)