Personlig assistent

Personlig assistent

Personlig assistent sökes - Stockholm

Livet förändras ibland och därför krävs nu en förändring i min assistentgrupp.

Det gör att jag söker 1-3 nya assistenter, det finns en tjänst på 80%, några mindre samt timanställningar. Just nu kör vi önskeschema där du har stor möjlighet att själv vara med och påverka ditt schema, schemat består av dygnspass där en största tjänsten innehåller 8 dygn/4v. Då jag har några assistenter som studerar och därför mest jobbar helger ser jag gärna att du vill jobba vardagar. I tjänsterna ingår att jobba storhelger.
Du behöver kunna vara flexibel och hoppa in vid andras sjukdom/ledigheter eller byta pass med någon kollega ibland.

Jag och min katt bor i Skärholmen, men din arbetsplats är där jag befinner mig. Detta kan vara på arbetet, eller på möten där du rör dig i bakgrunden beredd att assistera mig, under fritiden där jag spelar elhockey, ungås med vänner, går på bio eller annat evenemang. Här växlar du mellan att vara aktiv genom att plocka bollar på elhockeyn, vara med och spela ett spel, etc, till att hålla dig i bakgrunden och ge mig utrymme att umgås med mina vänner. Vissa dagar vill jag bara hänga hemma, sitta vid datorn, fixa i lägenheten eller plantera blommor på balkongen. Här är det bra om du är lite händig eller gillar att testa nya saker,

Du och jag blir kollegor, där jag ibland är social med dig, ibland vill vara ensam, ibland vill att du håller dig nära men ändå i bakgrunden.
Mitt största sociala umgänge lägger jag på vänner, kollegor och familj.

Dina arbetsuppgifter kommer även att innehålla: personlig omvårdnad och hushållssysslor.

Kan du svara ja på nedanstående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
  • Du är man/kvinna, fyllt 23 eller varit ute i arbetslivet ett tag. Då jag lever ett aktivt liv tror jag att du inte fyllt 50 för att orka med i mitt tempo.
  • Du ser personlig assistans som ett service yrke där erfarenhet inom vården inte ses som en merit. I mångt och mycket lever jag ett liv jag skulle levt även utan min funktionsnedsättning.
  • Är inte allergisk mot pälsdjur eller har någon annan luftburen allergi då jag inte kan garantera att du inte kommer stöta på det i ditt arbete
  • Du talar och skriver svenska flytande, du behöver kunna ta till dig muntliga instruktioner, kunna utföra vissa ärenden åt mig, anteckna vid möten eller liknande.
  • B-körkort är ett krav till tjänsten på 80% och önskvärt till de mindre. Som timanställd behövs inte detta.
  • Då jag har mina föräldrar i Sundsvall, spelar en del cuper och älskar att resa måste du kunna resa iväg någon helg ibland samt någon dygn under veckorna. Det kan även bli någon resa utomlands under året
  • Ser gärna att du är lite teknisk eller händig, men framförallt att du gillar att testa nya saker. Har lätt för att lära och lär genom att lyssna och prova
  • Inte ha problem med axlar, rygg etc då det förekommer manuella förflyttningar. Ser gärna att du är lite fysiskt aktiv på fritiden.
De önskemål och krav jag skriver är en förutsättning för att mitt liv skall fungera och jag skall kunna leva mitt liv fullt ut.

Tjänsterna kommer att gå igång 18-10-01 Men jag vill att du skall kunna hoppa in och jobba vissa pass redan under september månad.

Jag är egen arbetsgivare, kollektivavtal finns mellan KFO-Kommunal, marknadsmässiga löner, friskvård.
Mer info
Kontaktperson Viktoria wedin
Email Mejla Viktoria wedin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)