Mångsidig personlig assistent

Mångsidig personlig assistent

Jag saknar fortfarande den fjärde stjärnan i mitt assistansteam. Samt timvikarier.

Tidigare erfarenhet behövs inte men du behöver tycka om att arbeta med människor.

Däremot är det meriterande att du är mångsidigt och ser arbetet som ett servicearbete det viktigaste. Jag tror på en blandad personalgrupp så jag välkomnar alla att söka. men erfarenheten säger att du inte bör vara äldre än 45.

Som i de allra flesta assistansuppdrag ingår personlig hygien, av och påklädning, hushållssysslor. Något jag tror att de flesta lär sig ganska snabbt.

Däremot ingår det mycket annat där jag behöver assistans. Det mesta handlar om idrott både och aktiv, ledare och tränare. Du behöver inte själv vara aktiv i någon idrott men jag tror att det är bra om du kan trivas i en idrottshall och inte rädd för att vara delaktig i att ställa i ordning, plocka undan saker samt ibland delta i idrotten.

De få stunder jag inte tillbringar i idrottshallen gillar jag att fixa i lägenheten, plantera på balkongen, umgås med vänner, spela PS4.
Jag gillar att resa de flesta resor sker inom Sverige och består endera av någon idrottstävling eller läger, men ges möjligheten tackar jag inte nej till en vecka i solen.

Det finns några saker som är ett måste både för att du skall göra ett bra jobb och trivas som assistent hos mig.

· Har en viss fysik då det förekommer manuella förflyttningar, gilla att röra på dig, cykla och simma obehindrat .

· Vara lite händig eller villig att lära dig saker.

· Kunna växla mellan att vara aktiv och hålla dig i bakgrunden. Under veckodagar finns det ofta utrymme att plugga eller liknande. (många som läser på distans eller frilansar anv tiden till det)

· Tala och skriva flytande svenska. Hos mig finns inga rutiner utan alla instruktioner körs muntligt dagligen samt att du behöver kunna anteckna åt mig.

· Inte vara allergisk mot något luftburet du inte kan medicinera mot då jag rör mig i många olika miljöer. Samt att jag har en katt.

· Vara flexibel när det gäller arbetstider samt kunna byta eller hoppa in ibland med kort varsel.
Den arbetsgrupp jag haft tills nu har sett till att vi nästan inte behövt några vikarier och så ser jag gärna att det fortsätter.

· Delar du något av mina intressen är det ett stort plus

Du behöver i din ansökan visar på att du läst annonsen och känner att det överensstämmer på dig för att bli kallad till intervju.

Många av mina assistenter stannar under en längre tid vilket jag ser som ett kvitto på att de trivs.

Jag är egen arbetsgivare, timlön, kollektivavtal finns.

schema är baserat på 4v rullande, passen är dygn med sovande jour. Tjänstgöring varannan helg, gäller även storhelger.
Det jag söker nu är en assistent som kan arbeta 80% vakna timmar (inkl jouren blir det en heltid) men även du som är intresserad av en mindre tjänst eller arbeta på timmar är välkommen att söka
Arbetsplatsen är där jag befinner mig, oftast börjar och slutar du i Skärholmen.

Tjänsten behöver tillsättas snarast, men då det viktigaste är att du är rätt person får rekryteringen ta den tid den tar.
Mer info
Telefon 0706387780
Email Mejla Viktoria Wedin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 jan 2023 (44 dagar kvar)