Bilbärgare och Serviceman

Bilbärgare och Serviceman

Hej!

Vi är ett härligt gäng som söker dig som har YKB. Hos får du möjlighet att arbeta självständigt med frihet under eget ansvar. Cheferna gör sitt yttersta för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss. Vi är nyss fyllda 60 år och den äldsta medarbetaren har varit med oss i 24 år. Vi erbjuder internutbildningar för att du ska kunna utföra ditt arbete så tryggt och bra som möjligt.

Viking Bärgningstjänst Stockholm expanderar och vi behöver förstärka vår personalstyrka. Så vi söker fast och extra personal till vårt team av bärgare.

C körkort ock YKB utbildning är krav och har du erfarenhet som bilmekaniker så är det meriterande vi förutsätter att du är stresstålig och har ett bra kundbemötande i alla lägen.

Välkommen med ansökan tillViking Stockholm (ett av Sveriges största bärgningsföretag)

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

Ansök genom att klicka på "Ansök Nu"-knappen eller länka jobbet till din vän.

Vi undanber oss kontakt från rekryterare och annonsförsäljare.
Mer info
Kontaktperson Christer Forsberg
Telefon 08-272400
Email Mejla Christer Forsberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vikingsverige.se
Sista ansökningsdag 15 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Viking gruppen:

Viking är Norges största vägassistansföretag och en ledande nordisk aktör med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark, med stort fokus på kundtillfredshet och innovation.

Viking erbjuder assistans till alla slags motorfordon och har internationella samarbetspartners som gör det möjligt att hjälpa kunder i hela Europa. Viking är den partner som föredras av de flesta bilproducenterna, flera försäkringssällskap och en rad utländska samarbetspartners. Förutom vägassistans så har vi ytterligare tjänster i relaterade till motorfordon, 24 timmars beredskap och Call-center kundservice och medicinsk hjälp för utlandsturister. Viking Group erbjuder ett brett spektrum av tjänster åt en bred kundgrupp inom försäkring, bil och finans