Key Account Manager- Viessmann Stockholm

Key Account Manager- Viessmann Stockholm

I rollen som Key Account Manager på Viessmann kommer du att sälja kylutrustning till några av Sveriges och världens mest framgångsrika FMCG-bolag. Primärt kommer din uppgift innebära att arbeta mot nya kunder samt bredda kontaktytor på befintliga konton för att få dessa konton att växa. Du kommer självständigt att driva hela säljprocessen från start till mål. För att lyckas i rollen ska du vara tävlingsinriktad, resultatdriven och ha förmågan att kunna identifiera nya affärsmöjligheter.

Din profil
För att bli vår nästa Key Account Manager har du tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning och är duktig på att nätverka och knyta nya kontakter. Med varmt hjärta, obotlig optimism och mod tar du dig an dina utmaningar med fokus på att alltid överträffa målen. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet.

Vi söker dig som:
  • Har ett par års erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna i liknande roller.
  • Har entreprenörsanda med intresse för att göra affärer.
  • Är en resultatdriven och strukturerad person med vana att arbeta självständigt.
  • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer.
  • Har ett eget självledarskap
Vi erbjuder dig:
  • Ett arbete i ett spännande bolag som är under stark utveckling.
  • Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.
  • Frihet under ansvar.
  • En dynamisk arbetsplats där vi förespråkar jämn könsfördelning.
Har du det som krävs för att lyckas hos oss? Varmt välkommen in med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765259029 eller via mail: daniel.bjerndahl@salesonly.se. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Viessmanns kyllösningar erbjuder innovativ kommersiell kylning för livsmedelshandeln, servicesektorn, livsmedelsindustrin och flera andra användningsområden för kylning. Vi är en ledande europeisk tillverkare av kylmöbler, kylrum och kylsystem och våra lösningar omfattar både installation, service och underhåll. Energieffektivitet och hållbar kylning i kombination med användarvänlighet och enkelt underhåll utgör kärnan i våra lösningar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 1 dec (10 dagar kvar)