Utesäljare VA

Utesäljare VA

Har du erfarenhet av arbete inom mark, anläggning eller entreprenad? Vill du arbeta med försäljning i en stabil organisation med hög kompetens? Viacon VA är en självständig affärsenhet inom Ahlsell Sverige AB. Med egna europeiska leverantörer samt hela Ahlsells lager/logistik i ryggen står vi starka på den svenska marknaden.

Till Viacon VA söker vi nu en utesäljare i Stockholmsregionen som vill vara med och växa tillsammans med Viacon VA. I tjänsten som säljare arbetar du med försäljning av ett brett sortiment VA-produkter, dina kunder är stora och små aktörer inom anläggning. Du kommer att arbeta med såväl nykundsbearbetning som att förvalta redan befintliga kunder. I arbetet kommer du att genomföra kundbesök, ta fram offerter och driva in affärer samt ha återkommande kontakt med dina kunder.

Distriktet innefattar Storstockholm med kranskommuner. Viacon VA distribuerar material från eget distriktslager. Du utgår i tjänsten från Viacon VAs kontor i Märsta eller Älvsjö. I rollen blir du en del av ett starkt team med stöd från offertansvarig, innesäljare samt försäljningschef.

Vi erbjuder:
  • Ett attraktivt anställningspaket och fina utvecklingsmöjligheter
  • En gedigen introduktion, sociala, kompetenta kollegor och ett stimulerande jobb
  • Personlig utveckling i en stabil koncern där vi också satsar på våra anställda
  • En viktig roll i försäljningsteamet där du bidrar och förstärker med frågor och idéer
  • En kompetenspräglad, fartfylld, kul och utvecklande arbetsmiljö
Om dig:
Vi söker dig som har erfarenhet av jobba som säljare mot mark-, anläggning- eller entreprenadföretag, eller närliggande branscher. För att lyckas i rollen som utesäljare krävs vidare att:
  • Du arbetar kundorienterat för att skapa goda relationer
  • Du är som person social och lyhörd mot kundens verksamhet och behov för att kunna erbjuda den bästa lösning för dem
  • Du arbetar målinriktat och kan driva ditt eget arbete framåt då tjänsten är mycket självständig
  • Innehar B-körkort
Vi ser att du som söker är en kommunikativ person som kommunicerar på svenska obehindrat i tal och skrift.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kim Alm. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kim via mail: kim.alm@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligtVälkommen med din ansökan!

Viacon VA startade för över 20 år sedan och omsätter idag över 350 miljoner kronor om året. Viacon VA erbjuder VA-produkter såsom rör, rördelar, pumpar, brunnar, betäckningar, ventiler, kopplingar med mera samt geotekniska produkter för användning i små och medelstora anläggningsprojekt. Vi finns idag på 6 orter i Sverige med omkring 51 anställda. Sedan hösten 2017 ägs Viacon VA av Ahlsell Sverige AB. Läs mer på http://www.viaconva.se/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (34 dagar kvar)