Innesäljare inom VA

Innesäljare inom VA

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i en stabil organisation med hög kompetens? Har du erfarenhet av ordermottagning/försäljning samt innehar kompetens inom VA eller VVS? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som innesäljare hos Viacon VA!

Till Viacon VA söker vi nu en innesäljare till kontoret söder om Stockholm som vill vara med och växa tillsammans med Viacon VA. I tjänsten som innesäljare har du ett nära samarbete med utesäljarna samtidigt som du ansvarar för dina egna projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Ta emot inkommande samtal
  • Ordermottagning
  • Ta fram offerter
  • Driva in affärer
  • Uppföljning av projekt
Krav på person

Vi söker dig som har erfarenhet inom mark-, anläggning- eller entreprenadföretag, eller närliggande branscher. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av kundnära arbeten exempelvis telefonförsäljning eller ordermottagning. För att lyckas i rollen som innesäljare krävs vidare att:
  • Du arbetar kundorienterat för att skapa goda relationer
  • Du är som person strukturerad och ordningsam
Vi ser att du som söker är en kommunikativ person som kommunicerar på svenska obehindrat i tal och skrift. Du har även god datorvana.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som innesäljare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Arbetstid: 7-16
Plats: Södra Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Innesäljare, säljare, ordermottagning, projekt, VA, VVS

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 27 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Viacon VA startade för över 20 år sedan och omsätter idag över 350 miljoner kronor om året. Viacon VA erbjuder VA-produkter såsom rör, rördelar, pumpar, brunnar, betäckningar, ventiler, kopplingar med mera samt geotekniska produkter för användning i små och medelstora anläggningsprojekt. Vi finns idag på 8 orter i Sverige med omkring 80 anställda. Sedan hösten 2017 är Viacon VA är en självständig affärsenhet inom Ahlsell Sverige AB. Med egna europeiska leverantörer samt hela Ahlsells lager/logistik i ryggen står vi starka på den svenska marknaden.
Läs mer på http://www.viaconva.se/