Trädgårdsansvarig

Trädgårdsansvarig

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med våra trädgårdstjänster i Norra Stockholm på deltid! Hos Veteranpoolen kommer du att jobba med både löpande uppdrag och större enskilda uppdrag. Kunderna är oftast privatpersoner, men kan även vara bostadsrättsföreningar eller företag. Du arbetar cirka 2-3 dagar i veckan under högsäsong, och kan själv styra vilka dagar och tider du vill jobba.

Arbetet kan till exempel innebära att:
  • Klippa gräs och häckar
  • Kratta och köra bort trädgårdsavfall
  • Plantera växter och rensa ogräs
  • Beskära buskar och träd
  • Med mera
Vad krävs det för tidigare erfarenheter eller kunskaper?
Tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete och motorsågs- och/eller röjsågskörkort är meriterande, men inget krav. Du behöver B-körkort och tillgång till bil (gärna med dragkrok) för att på ett smidigt sätt kunna ta dig till kunderna. För att jobba genom Veteranpoolen behöver du vara ålders- eller avtalspensionär.

Vem trivs på Veteranpoolen?
Hos Veteranpoolen har du som är pensionär möjlighet till ett roligt och intressant jobb. Du blir timanställd och ingår i ett trevligt och professionellt team, du får schyssta villkor och är försäkrad. Du har stor frihet i att själv planera dina arbetsdagar. I Norra Stockholm är vi över 250 medarbetare och vi anordnar även löpande aktiviteter som biokvällar, after works och internutbildningar.

Veteranpoolen är Sveriges största arbetsgivare för pensionärer och har ca 7500 anställda. Vi finns på ca 50kontor över hela landet och är ett auktoriserat bemanningsbolag.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse här på hemsidan eller ring oss på 08-21 14 15.

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://veteranpoolen.se
Sista ansökningsdag 21 juli 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.