Säljande bemanningsansvarig sökes till vårt lokalkontor Stockholm City

Säljande bemanningsansvarig sökes till vårt lokalkontor Stockholm City

Vi söker dig som vill vara med och bygga Veteranpoolen i Stockholm City!

Det är tuffa tider nu men Veteranpoolens verksamhet i Stockholm City växer och behöver utöka med ytterligare en medarbetare.

Kontoret har både företagskunder och privatkunder samt en stor pool med duktiga veteraner. Du kommer vara ansiktet utåt för Veteranpoolen och jobba med förfrågningar per telefon från såväl privat och företagskunder som anställda veteraner och arbetssökande. Du kommer att matcha, prissätta och bemanna uppdrag med rätt veteran.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att självständigt:
  • Arbeta med bemanningsaffären.
  • Ta emot, registrera och bemanna inkommande uppdrag.
  • Stödja våra veteraner med allt från information till material.
  • Matcha förfrågningar från våra kunder med rätt veteran.
  • Rekrytera nya veteraner.
Du driver flera uppdrag parallellt och arbetar med dator och telefon som dina främsta verktyg.

Kontoret har en positiv kultur och verkar i en händelserik och fartfylld miljö. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och känner ett ansvar. Det är något som märks i allt vi gör - från den dagliga verksamheten till våra träffar med veteranerna. Här blir du en viktig del av ett företag under snabb expansion. Du ska helt enkelt gilla att vara i händelsernas centrum.

Vem är du? Du är en positiv person som får saker att hända. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har ett driv och engagemang i kombination med en stark ansvarskänsla. Du är förmodligen målinriktad, drivs av att utveckla affärer och är duktig på att bygga nätverk och utveckla relationer med kunder och veteraner. Arbetets natur kräver också att du är mycket noggrann, strukturerad och kan stå fast vid ramar och våra värderingar. Vi tror att du har jobbat i bemanningsbranschen.

Du har erfarenhet av kundtjänst/innesäljare/service, bemanning eller liknande samt av administration. Du kommer att ha många kontaktytor och det är viktigt att du strävar efter hög kundnöjdhet och goda resultat. Du gillar att jobba mot och överträffa uppsatta mål. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad och vet att det är i mötet med kund och veteran som framgång sker!

Att jobba på Veteranpoolen skall ge en guldkant på tillvaron och det gäller också oss som jobbar på kontoret!

Om anställningen Tjänsten är på 100% och du blir anställd på lokalkontoret i Stockholm City. Tillträde sker enligt överenskommelse, dock helst senast under april 2021.
Låter det spännande? Fyll i formuläret på hemsidan senast den 7 mars 2021. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 apr 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veteranpoolen är Sveriges största bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som utförare. Veteranpoolen matchar veteraners kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bygger på att många pensionärer vill fortsätta bidra till samhällets utveckling, få socialt utbyte, känna sig delaktiga och behövda.