Vi söker engagerade och drivna pedagoger till förskolor i Sthlm (88539)

Vi söker engagerade och drivna pedagoger till förskolor i Sthlm (88539)

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi engagerade och drivna pedagoger till förskolor runt om i Stockholms regionen, som vill jobba både i småbarnsgruppen samt med de äldre barnen på förskolan. Vi har uppdrag som både är på både heltid och deltid.

Dina arbetsuppgifter

Som pedagog innebär dina arbetsuppgifter att ska du finnas till hands för barnen och vägleda och stötta dem genom förskolans dagliga verksamhet enligt läroplanen.

Vem är du?

Vi söker dig som är en engagerad och motiverad pedagog med förmåga att både leda en barngrupp och ett arbetslag samt tillsammans med erfarna och professionella kollegor vill utveckla verksamheten vidare. Du är utbildad förskollärare/ barnskötare eller har annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet med stort intresse och engagemang för barn. Du har förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Som person är du glad, positiv och lyhörd för barns behov och utveckling, och du har god social kompetens. Du är införstådd med förskolans läroplan, och brinner för att få barnen att trivas på förskolan. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen in med din ansökan till oss. Vi ser framemot att få samarbeta med dig.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.