Känner du att du har mer att ge? Längtar du tillbaka till skolvärlden?

Känner du att du har mer att ge? Längtar du tillbaka till skolvärlden?

Om oss

Veterankraft är ett bemanningsföretag för yrkesskickliga och motiverade personer med erfarenhet från ett långt yrkesliv! För att bli konsult hos Veterankraft måste du vara 55 år eller äldre. Som behovsanställd jobbar du på uppdrag för oss och får ett personligt engagemang med ett lokalt nätverk för bemanning av såväl enkla som avancerade tjänster.

Om tjänsten

Vi tror på framtiden, vi tror på mötet och vi söker nu lärare i samtliga kärnämnen på grund- och gymnasieskolor runt om i Stockholm.
Vill du hålla lektioner vid tavlan, fungera som elevstöd, arbeta hel- eller deltid? Vi har stora möjligheter till att skräddarsy uppdragen utifrån dina önskemål. Du får här chansen till erfarenhetsutbyte med andra lärare och elever från samtliga samhällsnivåer.

Dina arbetsuppgifter

Att antingen undervisa elever i ditt/dina kärnämnen eller fungera som elevstöd till ungdomar som behöver lite extra stöd i skolan.

Vem är du?

Vi vet att du sitter inne med en imponerande erfarenhet från skolans värld och ibland ser tillbaks på tiden som lärare. Får du då ett leende på läpparna, då är det just dig vi söker.
Det viktigaste för oss är att du känner att du fortfarande vill dela med dig av din gedigna kunskap till andra och att du tycker om att få se individer utvecklas.

Ansökan

Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 076-308 43 83
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 12 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.