Företag söker sjuksköterskor på heltid till Södermalm (104066)

Företag söker sjuksköterskor på heltid till Södermalm (104066)

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu sjuksköterskor till ett litet charmigt äldreboende i Södermalm, som har inneboenden med dels psykisk ohälsa samt demens. Tjänsten är på heltid, året ut med start ASAP. Arbetstiderna är vardagar 07:30-16:00 och 12:30-21:00 samt under helger är tiderna 07:30-14:00 samt 12:30-21:00.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska innebär att du har de övergripande medicinska ansvaret upp till sjuksköterskenivå. Du kommer att arbeta i team tillsammans med övrig personal. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ge en god och säker vård, där den boendes egna resurser stärks och tillvaratas. Som sjuksköterska ansvarar du för planering och genomförande av hälso-och sjukvårdsuppgifter, kontakt med läkare och handledning och stöd till omsorgspersonal.

Vem är du?

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med lång yrkeserfarenhet eller med annan liknande yrkeskompetens. Vi hoppas att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Meriterande om du har erfarenhet ifrån psykisk ohälsa.
Som person tycker du om att jobba med människor, har stor lyhördhet och empati för andra människor. Du är noggrann och stresstålig. Vi ser gärna att du har skinn på näsan och är van med att arbeta självständigt Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska med lång yrkeserfarenhet eller med annan liknande yrkeskompetens. Vi hoppas att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.
Som person tycker du om att jobba med människor, har stor lyhördhet och empati för andra människor. Du är noggrann och stresstålig samtidigt som vi gärna ser att du har skinn på näsan, är självständig van att delegera. Bra kommunikation med såväl patienter, deras anhöriga samt övriga kollegor är ett måste. Du har B körkort samt behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan

Urval sker löpande, tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningstiden gått ut.
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 076-308 43 83
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.