Företag söker avfuktningstekniker till Stockholm (124680)

Företag söker avfuktningstekniker till Stockholm (124680)

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en avfuktningstekniker till ett företag som jobbar över hela stor Stockholm. Tjänsten är på heltid måndag - fredag mellan 07:00 - 16:00, och man utgår varje morgon ifrån kontoret i Bromma. Tjänsten ska tillsättas ASAP.

Dina arbetsuppgifter

Denna tjänst innebär att man jobbar två och två och åker ut i de flesta fall till privatpersoner och hjälper kunder att avfukta källaren eller vindsutrymmen. Dina arbetsuppgifter innebär att du hjälper kunder med att behandla möglet med avfuktningsmedel, innan du installerar en avfuktare hos dem.

Vem är du?

Som avfuktningstekniker har du kanske en yrkesbakgrund som snickare, fd hantverkare eller allmän händig hantverkare med erfarenhet att renovera hus samt fritidshus mm. Vi ser gärna att du har tidigare jobbat som avfuktningstekniker eller har likvärdig arbetserfarenhet. Vi söker dig som trivs i varierande arbetsmiljöer. Du tycker om att ge service till kunder, och är serviceminded, vilket är viktigt då du kommer vara företagets ansikte utåt. Som person är du noggrann och har fysisk uthållighet. Då detta arbete innebär att du kommer att arbeta i trånga utrymmen, bör du vara smidig och ej ha klaustrofobi. Du kommer att arbeta i ett arbetslag om två och två, varför det är viktigt att du är social, prestigelös och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra kollegor. B körkort krävs och du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan

Låter detta intressant. Välkommen in med din ansökan till oss. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 0763084383
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Hemsida http://www.veterankraft.se
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.