Erfarna yrkesförare med CE samt C körkort till Uppsala (98195)

Erfarna yrkesförare med CE samt C körkort till Uppsala (98195)

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi omgående lastbils chaufförer med CE samt C körkort som kan ta extra körningar inom Uppsala. Arbetstiderna är varierande mellan måndagar - fredagar enligt schema. Upptagningsområdet är inom hela Uppsala.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att köra ut livsmedel till butiker. I detta fall handlar det om att köra ut kyl och frysprodukter runt om i Uppsala.

Vem är du?

Vi söker nu dig som är en van yrkes chaufför med CE samt C körkort och YKB. Du tycker om att ge service till kunderna, och är noggrann, punktlig och stresstålig. Du är en skicklig förare, som håller en lugn och säkert trafikrytm ute i trafiken. Vi ser gärna att du har god lokal kännedom samt behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka din ansökan till oss, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningstiden gått ut.
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 076-308 43 83
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 30 nov (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.