Erfaren chaufför till teleskoplastare sökes till stor Stockholm (119496)

Erfaren chaufför till teleskoplastare sökes till stor Stockholm (119496)

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en erfaren chaufför till teleskoplastare för jobb inom stor Stockholm. Tjänsten är på heltid mån-fre med start ASAP. Varje dag utgår man ifrån Gröndal, där maskinen finns och sen åker man ut till olika byggarbetsplatser runt om i stor Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som teleskoplastarförare innebär att du är ute på olika byggarbetsplatser runt om stor Stockholm och hjälper bl.a. till med att lasta och lossa gods, förflytta schaktmassor, röja snö mm.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 2 års arbetserfarenhet som teleskoplastarförare. Du måste ha yrkesförarbevis, eller annan motsvarig utbildning eller arbetslivserfarenhet. Som person söker vi dig som är arbetsvillig, och driven. Du kan ta ansvar för ditt arbete Du har lätt för att samarbeta med andra kollegor och är noggrann och kan arbeta efter ett högt tempo.

Ansökan

Urval sker löpande. Välkommen att skicka in din ansökan till oss.
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 076-308 43 83
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 31 mars (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.