Behörig Ma/No lärare sökes till en trivsam skola i Älvsjö (102531)

Behörig Ma/No lärare sökes till en trivsam skola i Älvsjö (102531)

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en behörig Ma/NO lärare för åk 7-9 till en trivsam grundskola i Älvsjö. Skolan ligger i nära anslutning till en av Stockholms vackraste parkidyller och har bra kommunikationsmöjligheter med buss, tunnelbana mm. Skolans inriktning är matte samt musik.Tjänsten är på heltid, och pågår under hela höstterminen, med start i mitten av augusti. Undervisningstimmar är 18 lektionstimmar per vecka.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär att organisera, planera och genomföra undervisningen enligt läroplanen för åk 7-9 i ovanstående ämnen.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare i matematik, fysik samt teknik med goda ämneskunskaper. Kanske har du en annan likvärdig utbildning eller arbetserfarenhet. Vi förutsätter att du tycker om ungdomar och ser det som en utmaning att skapa rätt förutsättningar för varje enskild elev. Som person har du ett flexibelt arbetssätt och är nyfiken på nya utmaningar. Du tycker om att sätta ungdomarna i centrum och har ett positivt förhållningssätt. Viktigt är att du är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du har lätt för att samarbeta med såväl elever som andra kollegor. Vi ser gärna att du som person är tydlig, strukturerad, kreativ och har goda kunskaper i IT, då skolan använder sig av 1-1 konceptet med datorer för alla elever. I uppdraget ingår det att bedöma och betygsätta eleverna, men givetvis får du stöttning av övriga ämneskollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Ansökan

Urval sker löpande. Välkommen in med din ansökan till oss.
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 076-308 43 83
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 5 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.