Marknadsassistent / Koordinator till Veterankraft i Danderyd

Marknadsassistent / Koordinator till Veterankraft i Danderyd

Veterankraft i Danderyd söker en engagerad och driven

Marknadsassistent / Koordinator

Om tjänsten

Veterankraft söker en marknadsassistent som är delaktig i den löpande verksamheten inom bolagets marknadsavdelning. Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara olika fokus från dag till dag och beroende på säsong och aktiviteter. Veterankraft arbetar på att vara synlig, det är allt ifrån sociala medier, print, hemsida, mässor samt event och du kommer då att bistå med att administrera, kommunicera och vara behjälplig. I din roll kommer du att rapportera till marknadschefen.

Dina arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår att vara delaktig i att underhålla centrala marknadsaktiviteter inom Veterankraft och supportera samtliga lokalkontor i deras lokala marknadsaktiviteter. Du kommer att ha kontakt med övriga kollegor och samarbetspartners i landet för att koordinera och supportera vid de olika aktiviteterna och synlighet i området.

I det arbetet ingår bland annat:

Hemsida:
 • Se till att samtliga siter har aktuell information och är uppdaterad
 • Se till att aktuellt innehåll finns på samtliga lokalsidor
 • Utbildning av lokalkontor hur lokalsidorna ska utvecklas
Material:
 • Håller webbshopen uppdaterad
 • Vara delaktig i framtagande av innehåll som exemelvis text och bild
Sociala medier
 • I huvudsak har vi Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter etc.
 • I våra sociala medier kommer du vara delaktig i att publicera information och lägga strategi i hur de olika plattformarna skall utvecklas tillsammans med vår kommunikationsbyrå.
Konferenser och Mässor

- Hjälpa till i arbetet med planering och genomförande av interna och externa konferenser, mässor och event

I övrigt supporta i arbetet med externa konsulter inom marknadsområdet, så som beställa, koordinera och vara kontaktperson med:
 • Reklambyrå
 • Produktionsbyrå
 • Webbyrå
 • Digital marketing
 • Kommunikationsbyrå
Tomas Eriksson, Marknadschef berättar om vem de söker för rollen som Marknadsassistent.

"Framför allt söker vi på Veterankraft dig som verkligen trivs i en entreprenöriell miljö som bland annat präglas av en föränderlig värld, snabba beslut och många löpande uppgifter i gång samtidigt. I det ingår en förståelse för att en ny uppgift, som behöver hanteras omedelbart, kan dyka upp i sista sekunden.

Vi tror att du som passar i denna rollen är en problemlösare som tar tag i saker på en gång. Vi vill också att du har erfarenhet och förståelse för marknadsfrågor och sociala medier.

Det är också trevligt om du har nära till skratt, en god portion humor gör livet roligare."

Övrigt:

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid (6 månaders provanställning). Placeringsorten är Danderyd och Veterankrafts kontoret har bra kommunikationsmöjligheter med nära till tunnelbana och bussar.

Vi erbjuder:

Vi sitter i ett öppet och ljust kontorslandskap med utsikt över hela Danderyd. Vi har kollektivavtal med Unionen. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan 8:00 - 17:00 med möjlighet till flextid.

Ansökan

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan till oss.

Urval sker löpande, skicka därför din ansökan snarast.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen.

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: Att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss. Läs mer på www.veterankraft.se

Sökord: Marknad, Marknadskoordinator, koordinator, marknadsföring, assistent, administratör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 maj 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!