Företag söker C kort chaufförer till Stockholm (113727)

Företag söker C kort chaufförer till Stockholm (113727)

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi omgående lastbils chaufförer med C körkort och YKB som kan ta körningar inom stor Stockholm. Arbetstiderna är måndag - fredag mellan kl.05:30 -14:00. Upptagningsområdet är inom hela stor Stockholm, men man utgår varje morgon ifrån Järfälla.

Dina arbetsuppgifter

Då arbetsuppgifter handlar om att ta sig ifrån punkt A till B, så tror vi på att du har en lugnt och trafiksäkert medvetenhet, och att du ser till säkerheten i trafiken i första hand.
Detta arbete kräver bra fysik, då de handlar om att du ska leverera burar fulla med livsmedel. Vissa burar väger upp till 400 kg, så här får du gratis träning genom jobbet.

Vem är du?

Vi söker dig som är van yrkes chaufför med C körkort och YKB. I första hand söker vi dig som har C körkort och har minst 5 års yrkeserfarenhet ifrån yrket. Om du har allt detta men bara saknar YKB, så har du möjlighet till att få detta. Du tycker om att ge service till kunderna, och är noggrann, punktlig och stresstålig. Du är en skicklig förare, som håller en lugn och säkert trafikrytm ute i trafiken. Vi ser gärna att du har god lokal kännedom samt behärskar svenska i tal och skrift.

Ansökan

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka din ansökan till oss, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningstiden gått ut
Mer info
Kontaktperson Shanthi Kax
Telefon 0763084383
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Veterankraft
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.