Webbanalytiker till Verisure i Stockholm

Webbanalytiker till Verisure i Stockholm

Axla rollen som webbanalytiker hos Verisure, i Solna, där du får utveckla affären genom analys!

Ser du analys som en självklarhet för att driva affären? Då kommer du att älska rollen som webbanalytiker på Verisure. Här kommer du att få jobba i ett dynamisk miljö med stort tillväxtfokus.

Vi erbjuder dig

I en nystartad roll kliver du in i det största svenska och europeiska larmföretaget. Med bas i Online Optimization-teamet, blir du involverad i flera delar av organisationen för att arbeta med leads och konverteringsoptimering. Hos Verisure får du i en operativ roll arbeta nära affären och ges utrymme för utveckling och möjlighet att driva analysarbetet vidare!

Det här gör du hos oss

På Verisure kommer din huvuduppgift vara att effektivisera och förbättra webben för att generera mer leads. Här kommer du bland annat att få:
  • Analysera besökarna på sajten för att bli mer relevanta
  • Genomföra A/B-tester
  • Stötta organisationen vid kampanjer, analysera och säkerställa att det går att mätas
  • Effektivisera och implementera mätpunkter på webben.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att sitta i Verisures lokaler i Solna och ingå i teamet Online Optimization, vilket i sin tur är en del av Marknadsavdelningen. Du kommer att jobba nära teamen Online Marketing och Digital Development, och till viss del även med Telebooking-avdelningen. Då vi har ett nära samarbete med specialistbolag inom analys kommer du även kunna bolla och ha tät dialog med kompetenskonsulter.

Mer om dig

För dig är det en självklarhet att fatta beslut och dra slutsatser utifrån data. Du brinner för analys och har tidigare erfarenheter från webbanalys antingen från relevant utbildning eller jobb. Du gillar att grotta ner dig i data och vill jobba operativt med analys. Vidare ser vi framför oss en person som rör sig obehindrat i verktyg som Google analytics och Tag manager.

Det är ett plus om du förstår dig på Javascript och har erfarenhet av något business intelligence-verktyg och SQL.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Teknik & Ingenjör, Matematik, Statistik & Information
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se