Utvecklare frontend

Utvecklare frontend

Vi som arbetar med Verified är en samling människor med hög kompetens inom IT, försäljning och säkerhet. Vi behöver flera medarbetare inom frontend-utveckling för våra smarta formulär. Våra formulär använder alltid best practice och är givetvis adaptiva för att passa olika upplösningar och plattformar.

Vi söker dig som vill arbeta inom en relativt ny bransch där det finns mycket kvar att upptäcka och många nya möjligheter väntar om du är intresserad av att lösa problemen och hjälpa oss utveckla våra produkter!

Arbetsuppgifter
Som utvecklare hos oss kommer du kunna forma och välja själv vad du vill satsa på framöver. Vill du gå mot full stack? Inga problem. Vill du arbeta mer med design, workshops och/eller vara behjälplig för andra utvecklare vid problemlösning? Det finns plats för dig med!

Som en i teamet ingår du i Verifieds svenska gren, men du tillhör ett större nätverk av utvecklare som har veckovisa webbmöten där tips och problemlösningar diskuteras.

Vi sätter stort värde på att du har god social förmåga då vi gärna ser att våra kunder har direktkontakt med dig som utvecklare i olika kanaler om det så är Slack, Zendesk eller övriga medel för webbmöten. Du som person är lösningsorienterad och gärna framåt med kommunikationen. Att den sker på engelska eller svenska är inga problem!

Din profil
  • Erfarenhet av frontend-utveckling, HTML, CSS.

  • Du har känsla för design och förstår värdet i att skapa responsiva applikationer som fungerar lika väl på dator som i mobil.

  • Du förstår hur frontend frameworks som t ex Vue, Angular och React fungerar och har erfarenhet av att använda dessa eller liknande verktyg.

  • Du vet vad REST API är och hur man använder det.

  • Du har erfarenhet av javascript och vet vilka begränsningar som finns för äldre webbläsare och hur man använder sig av workarounds för det.

  • Du kan använda GIT för versionskontroll.

  • Du har känsla för att skapa användarvänlighet och grymma upplevelser i det du skapar.

  • Vi sätter stort värde på att du är social och inte ser några problem med att kommunicera direkt med kund, både på svenska och engelska.
Vi erbjuder
Självklart har alla våra anställda friskvårdsbidrag; fysisk aktivitet uppmuntras då vi är ett aktivt sällskap! Vi ordnar gemensamma AW när tillfälle ges och vi sätter upp andra aktiviteter för gruppen som givetvis är frivilliga att delta i. Under 2019 ska vi riva av Toughest Viking, prova på orientering och säkert köra en vända med Gokart också!

Vi har kontor centralt i Kista Science Tower, förmodligen det enda med ett sju meter långt shuffleboard. Kom förbi på en kaffe och utmana oss!

Ansökan
Skickas snarast till: andre.bringner@verified.eu
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.verified.eu/se
Sista ansökningsdag 5 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verified är en leverantör av digitaliseringstjänster, bland annat elektroniska signaturer för PDF och autentisering med BankID (inloggning/identifiering). Vi hjälper våra kunder att digitalisera processer med t ex onboardingprocesser, men även vid punktinsatser som massutskick som skall signeras med BankID.
Företaget bedriver verksamhet i Sverige och Norge men vi har kunder även i Danmark och Finland. Vi har stöttning för elektroniska signaturer i hela norden men har givetvis siktet på nya marknader när tillfälle ges. Plattformen har stöd för flera integrerade funktioner såsom uppslag från register, t ex Bisnode (Sverige) och Brønnøysund (Norge), men även i NETS, Experian, UC m fl.

Vår lösning används främst i Norden men vi har processer över hela Europa när det gäller dokument och avtal som skall signeras. Verified kan med sitt heltäckande REST-API integreras i kundens egna CRM-system. Microservices-arkitekturen gör plattformen otroligt flexibel och smidig och leder till att de mest avancerade processerna blir förenklade, automatiserade och med kraftigt förkortade ledtider.