Operativ teamledare till Verbal AB, Stockholm

Operativ teamledare till Verbal AB, Stockholm

Operativ teamledare för våra innesäljare
Stockholm / Nacka
Verbal jobbar för att förenkla för företagare genom att erbjuda det vi är bäst på - digitala mobila lösningar kombinerat med snabb och kunnig service. Hos oss får du alltid trygg, enkel och smart telefoni. Vill du bli vår nya teamledare till våra innesäljare?

Din utmaning
Som operativ teamledare hos oss kommer du att vara ansvarig för våra innesäljare. Du och ditt team kommer främst ansvara för att utveckla och bibehålla kontakten med våra befintliga kunder, men också ha fokus på nykundsbearbetning. Våra kunder består mestadels av mindre företag men även en del privatpersoner. Du rapporterar till vår sälj- och marknadschef och rollen innebär också att bl.a. vara delaktig i framtagande av kampanjer mm.

"Vi har en bra sammanhållning mellan kollegorna som gör att det är roligt att gå till jobbet. Verbal är duktiga på att involvera personalen i olika beslut och man kan komma till tals med nya idéer och förbättringar till sin chef."

Läs mer om vad Ellen har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/verbal

Din profil
  • Du har framgångsrik erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom branschen eller närliggande
  • Du vet vikten av att ha fokus på nya kunder parallellt med att utveckla och bibehålla befintliga
  • Du har ett stort affärssinne, eget driv och ser denna roll som nästa steg i din lyckade försäljningskarriär
  • Du är trygg, stabil och ser dig själv som en inspirerande, peppande och pedagogisk "coach" till dina blivande kollegor
  • Du har goda IT kunskaper och behärskar svenska mycket väl i tal och skrift
Vi erbjuder
Verbal söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt och framgång. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt
Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Jonas Lindgren på 0732 90 00 01 eller vår sälj- och marknadschef Ellen Almquist 0735 01 95 60. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi levererar mobiltelefoni på kundens villkor. Sedan 2007 har vi arbetat målmedvetet för att ta fram de tjänster och lösningar som efterfrågats. Hos oss får du en mobiloperatör med full flexibilitet, snabb kundservice och moderna lösningar. Vi levererar helt enkelt telefoni som passar dig som kund.