Kundservicechef till Verbal AB, Stockholm

Kundservicechef till Verbal AB, Stockholm

Operativ Kundservicechef

Stockholm / Nacka

Verbal jobbar för att förenkla för företagare genom att erbjuda det vi är bäst på - digitala mobila lösningar kombinerat med snabb och kunnig service. Hos oss får du alltid trygg, enkel och smart telefoni. Vill du bli vår nya kundservicechef?

Din utmaning

Som operativ kundservicechef hos oss kommer du att vara ansvarig för ett väl fungerande team på ca. fem agenter. Tillsammans med ditt team ska du ansvara för att Verbal ständigt håller toppklass och att kunden får en maximal kundupplevelse genom kunnigt och trevligt kundbemötande samt hög service. Kunderna består mestadels av mindre företag men även en del privatpersoner. Du kommer rapportera direkt till VD och ingå i vår ledningsgrupp.

"Vi har en bra sammanhållning mellan kollegorna som gör att det är roligt att gå till jobbet. Verbal är duktiga på att involvera personalen i olika beslut och man kan komma till tals med nya ideer och förbättringar till sin chef."

Läs mer om vad Ellen har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/verbal

Din profil
  • Du har erfarenhet av personalansvar samt att leda ett kundserviceteam
  • Du har ett stort affärssinne, eget driv samt en förmåga att engagera ditt team på ett positivt sätt
  • Du är en trygg, stabil och tydlig ledare med fokus på både individen och att utveckla verksamheten
  • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel och PowerPoint
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift
Vi erbjuder

Verbal söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt och framgång. Du kommer att ha en mycket central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi levererar mobiltelefoni på kundens villkor. Sedan 2007 har vi arbetat målmedvetet för att ta fram de tjänster och lösningar som efterfrågats. Hos oss får du en mobiloperatör med full flexibilitet, snabb kundservice och moderna lösningar. Vi levererar helt enkelt telefoni som passar dig som kund.

Sökord: kundservice, kundtjänst, chef, kundtjänstchef, kundtjänstansvarig