Chaufför, CE-kort

Chaufför, CE-kort

Som lastbilschaufför för berg, material och schakt får du ett självständigt arbete där du lastar och lossar berg, material och schakt till våra kunder utefter beställning. Vi kör åt flera kunder i huvudsak inom storstockholmsområdet. Vår affärsidé är att vara flexibla vilket innebär att såväl kund som uppdrag kan variera. Vi åtar oss jobb som går dagtid, kvällstid, natt och helg allt efter kundernas behov. Majoriteten av körningarna är relativt korta medan arbetstiden kan variera, såväl tiden då man startar och slutar arbetet. Ibland utför vi arbeten internt inom vår företagsgrupp.

Vem är du?

Förutom att det är ett krav på att du har CE-körkort och YKB söker vi dig som är medveten om regler inom säkerhet och miljö. Detta innebär att du följer regler och instruktioner för hur gods får transporteras men även hur man kör på ett miljömedvetet för att minska klimatpåverkan etc.

Som person bör du trivas med att arbeta självständigt och ha en förmåga att lösa de problem som uppstår. Du ska även ha en god organisationsförmåga för att kunna planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt. Då du är den person som våra kunder möter när de får sin produkt levererad till sig är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt att kommunicera. Du måste kunna tala och förstå svenska obehindrat men gärna vara flerspråkig. Tidigare erfarenhet som chaufför är en merit. Lojalitet, flexibilitet och noggrannhet är viktiga egenskaper.

Du registrerar din arbetstid och skriver in dina uppdrag i appen Stämpla, vilket är underlag för vår löneutbetalning och underlag för vår fakturering mot kund. Vissa kunder har egna appar för registrering av utförda uppdrag.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 15 juli 2022, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag. Vi utökar just nu vår kundkrets och behöver därför medarbetare för tillsvidareanställning. Vi behöver också medarbetare som kan köra natt eller arbeta som semestervikarier.

Vi erbjuder

I Vera Omni AB blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Vi är ett litet men stabilt företag, män och kvinnor med olika ursprung, som tar varje tillfälle att utvecklas samtidigt som vi har kul tillsammans.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden lojalitet, jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi har kollektivavtal och lön erhålls enligt avtal. Möjlighet till premielön finns för den som är duktig.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bo Berglund, transportledare
Telefon 070-6239619
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (20 dagar kvar)