Projektledare bygg- och installationsprojekt

Projektledare bygg- och installationsprojekt

Just nu söker vi projektledare som kommer att arbeta med rivnings-, bygg- och installationsprojekt mot våra kunder inom Technical Management och främst inom telekombranschen.

Som projektledare arbetar du med varierande arbetsuppgifter i en sammanhållande roll inom rivnings-, bygg- och installationsprojekt. Du leder projekten och säkerställer överenskommen kvalitet, tidsåtgång, bemanning, materialinköp och budget, samt säkerställer att gällande arbetsmiljö- och säkerhetsregler upprätthålls och efterlevs. Du är ansvarig för ekonomin i projekten och har hand om ett till två projekt parallellt. Du ansvarar även för kontakten med beställare, underentreprenörer och andra intressenter.

Resor är ett naturligt inslag i tjänsten och arbetsområdet är Mellansverige. Placeringsort Stockholm eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
  • Byggnadsteknisk utbildning
  • Minst 5 års erfarenhet inom bygg- och/eller installationsprojekt
  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Kunskap i ritningsläsning
  • Grundläggande ekonomikunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • God datorvana
  • B-körkort är ett krav
Meriterande
  • Installation av kraft och telekom
  • BAS U
För att trivas i rollen tror vi att du har ett genuint teknikintresse. Du har förmågan att självständigt driva och planera ditt arbete. Då rollen innebär många interna och externa kontakter tror vi att det är viktigt att du är kommunikativ och tydlig, samt trivs i sociala sammanhang. Du tycker om att leda andra och har ett stort fokus på kvalitet och leverans. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, sammanhållning, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:
Affärsområdeschef Marcus Björklund, tfn 070-509 31 36
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.