Operativ chef

Operativ chef

Operativ chef - Miljötjänster

Veolia växer och expanderar och nu söker vi en kollega! Är du en lyhörd och lösningsorienterad ledare som vill vara med och bidra till vår utveckling inom affärsområdet Miljö & Återvinning? Se då hit!

Veolia Recycling Solutions sysselsätter cirka 500 personer och omsätter cirka 1,5 miljarder kronor. Vi är ett världsledande miljöföretag som tar ett helhetsgrepp om energi, vatten, återvinning och underhåll med industri och infrastruktur i fokus. Vi erbjuder våra kunder ett komplett serviceåtagande inom miljöområdet med tyngdpunkt på resursanvändningen och i Sverige finns vi från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.

Rollen som Operativ chef Miljötjänster innebär att du arbetar med att utveckla, förbättra och att leda och coacha dina medarbetare och samarbetspartners. Den operativa verksamheten omfattar transport - och insamlingslösningar i Stockholm. Du kommer arbeta nära vår säljavdelning och arbeta aktivt för ett nära samarbete med kunderna. Det är viktigt att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är initiativrik och har förmågan att se organisationens helhet.
Du kommer att vara placerad på vår anläggning i Västberga, du rapporterar till Transportchefen Region Öst.

Kvalifikationer
  • Gymnasiekompetens
  • Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom återvinningsbranschen
  • Du ska ha något/några års erfarenhet av personalledning
  • Behärska svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
Du är en mycket god och uppskattad ledare som visar vägen genom ett modernt och coachande ledarskap. Genom ditt handlingskraftiga och lösningsorienterade sätt får du saker att hända och levererar enligt plan. Du är lyhörd och lyssnar till din personal och är en mycket god kommunikatör såväl internt som externt. Vi förutsätter att du har ett allmänt miljöintresse.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Stämmer detta in på dig och hur du vill jobba?

Sök tjänsten på: https://karriar.veolia.se/

Vi tar emot ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag

För mer information om tjänsten kontakta:
Ansvarig Rekryterare Annika Englund, tfn 070 386 13 04
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.