Kvalitet- och miljösamordnare

Kvalitet- och miljösamordnare

Hälsa & Säkerhet och Kvalitet & Miljö är en förutsättning för Veolias affär och därefter en av våra huvudprioriteringar. För att förstärka teamet som jobbar med Kvalitet & Miljö söker vi nu en kvalitet- och miljösamordnare. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Norrtull/Vasastan. Resor inom Norden ingår i tjänsten.

Som kvalitet- och miljösamordnare har du ett nära samarbete med ansvarig chef för kvalitet och miljö och chefen för hälsa och säkerhet och rapporterar till kvalitet- och miljöchef. Du ingår i avdelningen för Technical & Performance. Du deltar i arbetet med att samordnar och leder företagets miljö- och kvalitetsarbete i samråd med kvalitet- och miljöchef. Du administrerar vårt verksamhetssystem och andra interna stödsystem, samt säkerställer att gällande miljö- och arbetslagstiftning, myndighetskrav och kundkrav uppfylls.

Arbetsuppgifterna innefattar även bl.a.:
 • Samordna och leda KMA-samordnare i den operativa verksamheten i samråd med ansvariga för kvalitet & miljö och hälsa & säkerhet
 • Tillhandahålla mallar, checklistor, KMA-plan m.m.
 • Planering, uppföljning och utförande av interna revisioner i samråd med ansvariga för kvalitet & miljö och hälsa &säkerhet samt delta vid externa revisioner
 • Resurs avseende kvalitet och miljöarbete vid större etableringar och komplexa kunduppdrag, upprättar nulägesanalys.
 • Tillståndsansökningar, utredningar, riskinventeringar m.m. inom kvalitets- och miljöområdet.
Kvalifikationer
 • Relevant akademisk utbildning inom miljö, alternativt likvärdig förvärvad arbetslivserfarenhet
 • Några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • Erfarenhet från industri, såsom process- och tillverkningsindustri är meriterande
 • Behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift
 • God administrativ förmåga och dator- och systemvana
 • B-körkort
För att trivas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du tycker om att jobba nära den operativa verksamheten och utgår alltid från vår affärsverksamhet. Du är pedagogisk och duktig på att ta människor då du är utbildande gentemot vår interna personal i frågor som rör miljö och kvalitet. Som person är du självgående och driver ditt arbete framåt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.