Arbetsledare industrisanering Länna

Arbetsledare industrisanering Länna

Veolia växer! Till vårt affärsområde inom industrisanering söker vi nu en arbetsledare.

Enheten består av platschef, arbetsledare, administratör och ett team av duktiga industrisanerare. Som arbetsledare ansvarar du för daglig arbetsledning för en grupp industrisanerare och du har även personalansvar för gruppen, med löne- och medarbetarsamtal. En stor del av arbetet innebär att vara ute på våra uppdrag och finns närvarande för både personal och våra kunder. Arbetet innebär även administrativa arbetsuppgifter så som fakturaunderlag, tidattestering, uppföljning av arbetet, offerering osv.

Verksamheten präglas av varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo. Som arbetsledare har du en central roll i organisationen med stor möjlighet att påverka. Rollen kräver hög flexibilitet och stort eget ansvar. Du rapporterar till platschef. Du är stationerad i Stockholm, Länna men resor till andra orter ingår i tjänsten, vilket innebär att du är berättigad till tjänstebil.

Kvalifikationer:
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av industrisanering
  • Erfarenhet av personalledning är meriterande
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God dator och systemvana
  • B-körkort är ett krav
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en liknande roll. För att trivas i rollen tror vi att du är en relationsskapande och lyhörd person, med god kommunikativ förmåga och är duktig på att ta människor då du har många interna och externa kontakter. Som person är du nyfiken, gillar att lära sig nya saker och lösa problem. Det är viktigt att du är serviceinriktad och prestigelös.

Veolia erbjuder dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige och Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos oss får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Platschef Thomas Hansson, tfn 070-399 25 26
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.