Anläggningschef

Anläggningschef

Anläggningschef

Vill du ha ett varierat och ansvarsfullt arbete med stort eget ansvar, då kan du platsa i rollen som vår nya Anläggningschef!

Veolia Recycling Solutions sysselsätter cirka 500 personer och omsätter cirka 1,5 miljarder kronor. Vi är ett världsledande miljöföretag som tar ett helhetsgrepp om energi, vatten, återvinning och underhåll med industri och infrastruktur i fokus. Vi erbjuder våra kunder ett komplett serviceåtagande inom miljöområdet med tyngdpunkt på resursanvändningen och i Sverige finns vi från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Till vår anläggning i Spånga, Lunda Industriområde söker vi nu en anläggningschef

I rollen som Anläggningschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära att leda och fördela det dagliga arbetet. Du är självständig och bra på att strukturera och prioritera din arbetsvardag. För att trivas i rollen tror vi att du är en ledare som coachar din personal samtidigt som du kan fatta beslut. Vidare är du duktig på att såväl etablera nya kundrelationer som att vårda befintliga

Kvalifikationer
  • Gymnasiekompetens
  • Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom återvinningsbranschen
  • Du ska ha något/några års erfarenhet av personalledning
  • Behärska svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll och har dokumenterad ledarerfarenhet. Din administrativa förmåga likaså din ekonomiska förståelse är mycket god. Branschvana och kontaktnät inom en liknande bransch ser vi som starkt meriterande. Vi förutsätter att du har ett allmänt miljöintresse.

Stämmer detta in på dig och hur du vill jobba?

Sök tjänsten på: https://karriar.veolia.se/

Vi tar emot ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag

För mer information om tjänsten kontakta:
Ansvarig Rekryterare Annika Englund, tfn 070 386 13 04
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.