Frontend Support – e-handel, Vendre

Frontend Support – e-handel, Vendre

Vendre har nu flera lediga roller - klicka här för att läsa mer.

Vendre är specialister inom e-handel med en marknadsledande e-handelsplattform i grunden och lösningar som exempelvis smarta drag and drop funktioner. Bland våra kunder finns bland annat Webhallen, Gymgrossisten, Diskteknik/Martin Servera, Brittfurn samt en mängd taggade entreprenörer som du snart kommer höra mer om.

Vendre vill nu stärka upp teamet med en Frontend Support för att fortsätta göra avtryck inom e-handel samt höja värdet för våra kunder. Vendre är ett handplockat team med engagerade personer med kompetens inom försäljning, projektledning, systemutveckling och UX. Alla har olika bakgrund och intressen och så vill vi att det fortsätter vara även i framtiden. Det är viktigt för oss.

Stämmer detta in på dig?
  • Vill vara med på en tillväxtresa mot att leverera Sveriges bästa e-handelsplattform
  • Uppskattar samarbete och tror på att delad kunskap är dubbel kunskap
  • Värdesätter tydlig kommunikation och kundfokus
  • Du identifierar dig som en positiv och snäll doer
Om ja, läs vidare!
Vidare söker vi dig som jobbat och / eller jobbat med Frontendutveckling och nu söker en roll som innebär både utveckling och kundkontakt, det är okej att vara relativt färsk. I denna roll har du inte bara stor inverkan på din egen utveckling utan även för dina kunders fortsatta utveckling inom e-handel. Vi tror att du identifierar dig som social och tekniskt framåtlutad (även om du inte ännu kan allt) och att du vill vara med och förbättra plattformen samtidigt som du skapar värde för kunderna. För att trivas i rollen tror vi att du uppskattar kundkontakt och eller har haft en supporttjänst innan. För att axla rollen känner du till (S)CSS, HTML och JavaScript - vi uppmuntrar dock att söka trots att du inte känner dig helt hemma på allt, viktigast är viljan och drivet att lära dig för då hjälper vi dig gärna. Erfarenhet från e-handel är ett stort plus men främst att du har intresset. På Vendre arbetar vi projektstyrt och efter tydliga ramar, vi tillämpar Scrum och all utveckling går genom Gitlab.

Stämmer det mesta in på dig tycker vi att du ska skicka in din ansökan eller tipsa om någon du tror skulle uppskatta oss och hur vi jobbar!

Att jobba hos och med oss
Vi anser själva att vi har en personlig och familjär kultur och det är vi måna om att bibehålla även nu när vi fortsätter växa. Hos oss är den ena dagen inte den andra lik, repetitivt är inte vår melodi. Något som däremot upprepar sig är att det finns frukost varje morgon och för den som önskar finns många tillfällen att träna, dricka öl och spela spel tillsammans. Värt att nämna är att vi även har en förkärlek till dåliga serier. Förutom det så styrs även restaurangbesök, events och vi både gör och har gjort resor ihop. Vi prioriterar utveckling/utbildning vare sig det är personlig sådan eller kompetensbaserad.

UrbanUrban är vår rekryteringspartner genom hela rekryteringsprocessen och hanterar samtliga frågor och ansökningar. Har du frågor eller har du tips om rätt person? Kontakta Rekryteringsansvarig Ida Garamvölgyi på ida@urbanurban.se. Samtliga tips som leder till anställning får en fin överraskning. Glöm inte att uppge ditt namn och mejladress när du tipsar. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, tips går däremot bra att skicka via mejl.

Klicka på loggan för att läsa mer om Vendre
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 feb (20 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi på Vendre tror att e-handeln bara har börjat och att vi inom de närmaste åren kommer att vara med om en enorm teknisk revolution. Vi bygger e-handel för bolag som vill mer. Vi är noga med vad våra kunder tycker och tänker om oss och utvärderar allt vi gör för att ständigt bli bättre. Vårt team består av 14 engagerade och härliga personer med en snittålder på 32 år och kompetens inom systemutveckling, UX, försäljning och projektledning. Vendre är en arbetsplats för dig med driv som vill utmanas och utvecklas.