Vi söker B2B säljare till vårt toppmoderna kontor i Kista.

Vi söker B2B säljare till vårt toppmoderna kontor i Kista.

Om företaget
Förebygg startade våren 2015 och är ett väletablerat varumärke inom vardagssäkerhet.
Vi arbetar med moderna säkerhetstjänster för både företag och konsument. Vår försäljning sker via telefon, där kvalité och kvantitet är våra huvudparametrar.

Idag är vi över 70 medarbetare över ett tiotal företag runtom i Sverige och Europa som arbetar med Förebygg och vi kan stolt erbjuda den bästa säljartjänsten i Sverige.
Med hjälp av Arndts Sales Academy så säkerställer vi att personalen utvecklas löpande, med inhyrda sälj- och ledarskapsproffs som håller utbildning hos oss 10 gånger per år, följt av certifiering för dig som anställd.
Eftersom vi äger våra egna tjänster, och inte säljer tjänster åt andra företag så har vi även de bästa provisionerna på marknaden.

Vårt mission är att genom ständigt utvecklande av säkerhetstjänster ligga i framkant som marknadsledande aktör och därmed bidra till nollvisionen inom bostadsbränder och helt kunna förebygga att identitets- och bolagskapningar förekommer i Sverige.

Läs mer om företaget på https://forebygg.se

Om tjänsten
Nu är vi på jakt efter nästa toppsäljare som vill ta steget att jobba med säkerhetsprodukter mot företag. Våra B2B produkter är otroligt attraktiva och vi är några av dem första aktörerna som är ute och bearbetar en marknad med extrem potential.
Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler i nordicForum som ligger intill Kista galleria. Kista kallas även Sveriges "Silicon Valley" med grannar som Ericsson, Tele2, IBM, Sony med flera.

Vi söker dig som:
 • Är tävlingsinriktad och målmedveten.
 • Känner att du kan försäljning och vill utvecklas i en drivande miljö.
 • Har höga ambitioner att växa som individ, eventuellt skapa karriär inom företaget.
 • Älskar utmaningar, tävlingar och högt tempo.
 • Behärskar svenska flytande både i tal och skrift.
Vi erbjuder:
 • Världens bästa kollegor
 • Garanterat högt tempo, driv och utveckling
 • Superfräscht kontor
 • Produkt- & säljutbildning, samt vidareutbildning inom försäljning, och inom ledarskap i samarbete med extern säljskola (10-stegsutbildning löpande som hålls i 10 ggr/år följt av diplomering)
 • Höga provisioner, som b2b säljare ska du aldrig tjäna under 30.000kr/mån
 • Daglig coaching så att du utvecklas på bästa möjliga sätt
 • Möjligheter att jobba långsiktigt och klättra inom bolaget
 • Heltidstjänster (8.30-17.30)
Ansök redan idag, vi rekryterar löpande.

Välkommen!

// Team Förebygg
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vendo är ett innovativt sälj- och servicebolag med enormt framgångstänk och som präglas av härliga individer som alla vill utvecklas. För oss är det viktigt att du ska trivas och verkligen vilja gå till jobbet varje morgon, just därför gör vi allt för att ge dig rätt förutsättningar och utvecklingsmöjligheter. Vi söker efter dig som är driven och vill utvecklas med likasinnade kollegor.

Våra uppdragsgivare är främst verksamma inom säkerhetsbranschen och vårt arbete innebär bland annat att vi bidrar till nollvisionen inom bostadsbränder och att helt kunna förebygga att bolags- och identitetskapningar förekommer i Sverige.

Idag är vi över 70 medarbetare som jobbar med Vendo antingen internt eller externt med att öka vardagssäkerheten hos våra uppdragsgivares kunder i Sverige. Vi är en växande start-up med ambitionen att kunna bidra till en bättre och tryggare vardag för allmänheten, med hjälp av moderna tjänster av högsta kvalité.